Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní premiéra muzikálu Troja tentokrát přilákala na červený koberec slavné páry českého showbyznysu. Uvedení nového představení si nenechalo ujít mnoho známých tváří, mezi nimiž nechyběli nejen ti, co jsou spolu už roky, ale i tací, co tvoří pár jen několik měsíců.

Herečka Veronika Žilková (62) se v divadle objevila po boku svého partnera Josefa Holomáče, vedle kterého jen září. Na premiéře se pár dobře bavil a během večera se od sebe nehnuli. Premiéru si nenechal ujít ani hitmaker Michal David (63) s manželkou Marcelou. V hledišti se objevil také režisér Jiří Strach se svou půvabnou ženou nebo herec Ivan Vyskočil s partnerkou Romanou.

Mezi hosty nechyběl ani Václav Kopta (58). S manželkou Simonou Vrbickou (58) tvoří jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Jejich dcera Jana v muzikálu získala roli Heleny Trojské, premiéru, kterou odehrála její kolegyně Jitka Boho, si nenechala ujít a kolegy podpořila.

Do divadla dorazil také frontman skupiny Olympic Petr Janda (81). Po jeho boku nechyběla ani manželka Alice a dcery. Starší Anežka už tatínka přerostla, na hudbu příliš není, mladší Rozárka si muzikál užívala. Kdo další se na slavnostní premiéře v divadle objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám