Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Očekávanou českou premiéru amerického snímku Oppenheimer si nenechala ujít řada známých osobností. Na červeném koberci se tentokrát objevily tváře českého showbyznysu se svými drahými polovičkami. A pro některé hosty byla návštěva kina společenskou událostí, kterou si užili po dlouhé době.

Zpěvák Bohuš Matuš (50) dorazil do kina jen s manželkou Lucií a malou dcerku Natálku hlídala babička. „Vyrazili jsem si na rande a nebudete věřit, ale je to asi první rande po dvou letech,“ prozradil Super.cz zpěvák. Se svou drahou polovičkou se v kině objevil také herec Bořek Slezáček (56).

Jeho ženě Žanetě se přezdívá paní Columbová, do společnosti ho totiž nedoprovází až tak často. Tentokrát ale udělala výjimku, na slavnostní událost oblékla bílé letní šaty a velmi jí to slušelo. Na podobný model vsadila také televizní moderátorka Petra Svoboda (41), která si americký snímek nenechala ujít po boku svého manžela Ondřeje.

Premiéru snímku Oppenheimer si nenechal ujít ani režisér Jan Hřebejk s manželkou a s chotí do kina zavítal také herec Miroslav Táborský. Kdo další se na červeném koberci objevil, na to se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám