Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Burešová (30) a Přemek Forejt (37) společně nafotili sérií snímků ve své zrekonstruované retro garáži. Pár dokonce sladil i outfity. Oblékli si džínové kalhoty a bílá trička. Krásná zpěvačka pak zvolila jako doplněk černobílé kovbojské kozačky.

Přemek se na sítích pochlubil také o něco odvážnějším snímkem. Ten byl vytvořený, když si Eva osedlala motorku v sexy outfitu s barevnými kamínky, ale také krajkou v oblasti zadečku a kovbojky vyměnila za modré kozačky nad kolena. Uznávaný šéfkuchař se posadil na kožené křeslo a mohl na své Evě oči nechat.

„Máme novou garáž, tak jsme se v ní museli (chtěli) vyfotit. Je potřeba to zaznamenat, když je tak krásná. Myslím moji Evičku,“ napsal Přemek Forejt k fotografii, kterou fanoušci zahrnuli lichotkami.

„Musím i jako ženská konstatovat, že Vaše Evička je fakt kus. Vždycky jí to sekne, ale i vám to sekne,“ napsala jedna z fanynek. „Perfektní fotografie. Ještě z ní vytvořit plakát a pověsit ho do nové garáže,“ uvedla další.

Eva Burešová a Přemek Forejt slaví třetí výročí vztahu. Oblíbená herečka a zpěvačka nám před časem přiznala, že prožívá nejkrásnější partnerské období v životě.

„Láska, kterou mám k Přemkovi, obdiv ke vztahu, který máme, to je to, co se tam prohloubilo. Je to nejkrásnější vztah, který jsem zažila. Poprvé zažívám, že někoho zajímá, jak se cítím, že mě má opravdu rád. Všechno se prohloubilo. Jsem strašně zamilovaná,“ svěřila se Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám