Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních letech mnoho českých celebrit tráví své zimní dovolené v teplých exotických končinách. Takovouto dovolenou si letos vybrala i zpěvačka Radka Fišarová (46), která se rozhodla pro tolik vyhledávanou metropoli Spojených arabských emirátů.

„Do Dubaje jsem se chtěla už pár let podívat. Fascinuje mě, jakou rychlostí tam roste úplně nový svět. To tempo je opravdu dechberoucí. Lidé se tam k sobě chovají s velkou laskavostí. Neměla jsem pocit, že by to byla nějaká přetvářka. Naopak velký vzájemný respekt. Je to úplně jiný svět, kde se potkávají lidé snad z celého světa. Je tu cítit vzájemný respekt všech odlišností, to se mi strašně moc líbilo. Vidět, že to jde,“ svěřila se Radka Super.cz. Zároveň přiznala, že alespoň mohla opět bojovat se strachem z létání. „Ano, mám fobii, ale zároveň ráda cestuji, takže mě musejí během letu zachraňovat synovy vtipy a prosecco,“ glosovala.

Radka si cestování užívala s maminkou, kamarádkou a synem Oskarem. Snažili se poznat dubajskou metropoli co nejvíce a samozřejmě si nemohli nechat ujít návštěvu jedné z nejvyšších budov světa: „Mám docela závratě, ale kdykoliv jedu někam, kde jsou vyhlídky, tak tam musím prostě jít. Tady jsme byli ve 124. patře na Burj Khalifa, to už má člověk prostě nadhled.“

Nejvíc Radku i jejího syna zaujaly a překvapily ale jiné věci. „Bavilo nás sledovat ruční mytí oken na mrakodrapech. Nebo potápěče, kteří čistili bazény. Dubaj je město budoucnosti. Dokonce jsem si tam popovídala s robotí holkou. Sice neuměla česky, ale omluvila se mi za to,“ směje se Radka.

Nyní už je zpět v Praze a v pracovním procesu. Má za sebou 200. reprízu muzikálu Edith Piaf, také ji čekají koncerty s Komorní filharmonií ve slovenské Žilině a nyní natáčí duety s hvězdou první SuperStar Tomášem Savkou (40) k jejich společnému programu Edith & Frank.

Reklama

Další články

Načítám