Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Radka Fišarová (46) měla poslední týdny náročné. Během pobytu v USA, kde byla se svým synem Oskarem, se dozvěděla, že jí zemřel tatínek. Nestihla se s ním tak rozloučit.

„Je to stále takové nové. Každý, komu odešel někdo blízký, rodič, tak prostě ví, že je to velikánská změna. I když si člověk říká, že je na to připravený, tátovi bylo devadesát. Měl už svůj čas na odchod, ale stejně je to prostě táta a člověk už zůstane tak napůl dospělý. To dítě se smrtí rodiče ve vás trošku odchází a nejhezčí je být vnitřně stále dítětem,“ svěřila se Radka Super.cz.

Radost jí v této náročné době dělali samozřejmě blízcí a také to, že si splnila své velké přání. Když totiž máte nový cíl, je to to nejlepší, jak překonávat těžké chvíle. Zpěvačka vydala vánoční CD s názvem Ježíškovi…, jehož kmotrou se stala Monika Absolonová (47). „Já mám ráda sníh a zimní sporty. To CD je sen o bílých Vánocích a taky jsem si říkala, že hlavně ať se těm holkám při poslechu dobře peče, ať u toho mají takovou pohodičku. Já to považuji za takové gastrocédéčko,“ smála se Radka Fišarová.

Reklama

Další články

Načítám