Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Shakira (47) si před časem prošla těžkým obdobím, kdy se rozešla s manželem a navíc musela opustit milovanou Barcelonu. Je jasné, že svému ex i celému světu chce dokázat, že tři roky před padesátkou rozhodně nepatří do starého železa. Dle mnoha lidí ale na nových fotkách vypadá až příliš nereálně.

Shakira si v přímém přenosu, který sledoval celý svět, prožila to, co se většina lidí snaží uchovat v soukromí. Svému muži a otci dvou synů Gerardu Piquému (36) přišla na nevěru s o dost mladší Clarou Marti (24) a její bolest byla tak velká, že zpěvačka dokonce několikrát skrz média svému manželovi vynadala. Právě to ji ale údajně stálo vyhoštění z rodinného domu, který patřil manželově rodině. Shakira tak sbalila kufry a i se syny se přestěhovala na Floridu, aby tam začala nový život.

V posledních několika měsících byla spojována například s Tomem Cruisem, který se prý velmi snažil o sblížení, s hráčem NBA Jimmym Butlerem, se kterým si vyšla na večeři v Londýně, anebo se zpěvákem Rauwem Alejandrem. A nakonec kolovaly spekulace i o ní a sedminásobném šampionovi Formule 1 Lewisi Hamiltonovi (38), se kterým se měla také párkrát sejít.

Jak je na tom se vztahy teď, není zcela jasné, jisté je ale je to, že na sobě velmi dře, aby stále zůstala tou sexy dračicí, jakou si lidé pamatují z dřívějších let. Poslední fotky, kterými poutala na novou píseň, jsou ale dle lidí trochu za hranou. Shakira na nich pózuje na pláži a jistě by jí nikdo nehádal víc než třicet.

„Špatně prodloužené vlasy, které vypadají mastně. Přestaňte s výplněmi a botoxem,“ zní například jeden názor čtenáře Daily Mailu. „Určitě je talentovaná, ale vypadá jako tisíce dalších, kteří používají různé triky s fotoaparátem. Na těchto fotkách nevypadá jako Shakira, kterou jsem zvyklý vídat,“ myslí si další. „Wow, ani nevypadá jako ona,“ přidává se třetí. „Ach ne. Něco si udělala s obličejem. Teď vypadá jako všichni ostatní,“ nebo „Shakiro, NE! Nenechávejte si dělat žádné další plastické operace nebo procedury (botox, výplně atd.). Zničíte svou přirozenou krásu,“ to jsou další názory na zpěvaččinu vizáž.

Na to, jestli Shakira opravdu přistoupila k úpravám svého obličeje a těla, nebo se jedná skutečně jen o přílišné úpravy, si budeme muset počkat do chvíle, než se zpěvačka někde ukáže. Do té doby se všichni budou muset spokojit jen s jejím virtuálním vzhledem.

Další články

Načítám