Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý fotbalista Gerard Piqué (36) a jeho přítelkyně Clara Marti (24) před nedávnem vyrazili na dovolenou do Chorvatska, kde si vyzkoušeli i stále oblíbenější paddleboarding. Pádla se přitom zdatně chopila Clara a svého milého svezla. Je vidět, že dlouhovláska z Barcelony má ke sportu blízko, v olivově zelených bikinách předvedla svou skvělou formu.

Dvojice, která přečkala loňskou mediální smršť poté, co se provalil románek, si užívala volné dny na pláži Šunj na ostrově Lopud, a zároveň pobývala i s pár přáteli na jachtě nazvané Relax.

Přestože lásku těmto dvěma veřejnost zrovna moc nepřeje, jelikož stála za rozpadem jedenáct let trvajícího vztahu Piquého a zpěvačky Shakiry (47), oni zvládli vše ustát. Lidé se přitom do Clary mnohdy strefují. Srovnávání se Shakirou, které je navíc skutečně podobná, se asi ještě dlouho nevyhne.

Uchýlila se k němu přitom i samotná zpěvačka, která má s Piquém dva syny. V písni Out of Your League (Mimo tvoji ligu) svému ex vzkazuje, že vyměnil Rolexky za Casio či Ferrari za Twingo a že ona má cenu dvou dvaadvacetiletých holek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám