Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pětkrát se Tereza Kostková (47) a Marek Eben (66) předvedli bok po boku jako moderátoři jednoho z vůbec nejúspěšnějších televizních pořadů – taneční soutěže StarDance. Až loni poprvé si ale oblíbená moderátorská dvojice v tanečním pořadu vyzkoušela roli tanečníků.

Tento rok to ale vypadalo, že v šesté řadě budou diváci o jejich taneční vystoupení ochuzeni. „Někdy v létě jsem se potkala s hlavním choreografem Petrem Čadkem a ptala jsem se, jestli budeme mít i letos tanec. Když mi řekl, že se s pokračováním nepočítá, tak jsem se rozesmutnila," otevřeně si postěžovala na tiskové konferenci šesté řady Tereza Kostková.

Tvůrci její nápadný požadavek hbitě vyslyšeli a na tiskovce se začala plánovat realizace dalšího tanečku moderátorů. „Ráda tančím, a tak jsem zaplesala. Snad to bude letos latina," jásala tance chtivá Kostková. To její kolega projevoval už menší nadšení. „Já bych navrhoval, aby se nad výběrem našeho tance rozhodovalo v referendu," vtipkoval Eben a dále uvedl: „Do tance se dobrovolně nehrnu, ale chápu, že to pro jiné může být zdroj pobavení."

A netouží moderátoři po tom, že by si také zasoutěžili? „S Terezkou jsme docela sehraný pár moderátorů, ale soutěžit nás spolu určitě nikdy neuvidíte. Leckdo nám předhazoval, že loňské tango, které jsme spolu nacvičili, bylo parádní a šlo nám, ovšem to je jen pohled diváka. Já jsem to tak rozhodně necítil. Takže znovu říkám, s Terezou půjdu určitě raději s chutí na večeři, než na taneční parket,“ řekl s úsměvem Marek Eben.

Podle pravidel soutěže StarDance by ani nemohli jako taneční pár ve StarDance účinkovat, jelikož, jak oba tvrdí, jsou amatéry a ve dvojici musí být vždy jeden profík. Za šest let moderování ale určité fígle bezesporu pochytili, a když ne Marek, tak určitě Tereza se k profesionální tanečnici blíží mílovými kroky. „Díky za uznání, ale těch mílových kroků by muselo být mnoho. Raději zůstaneme u moderování tohohle pořadu. Zažili a užili jsme si s ním mnohé a vždycky nás další pokračování v mnoha věcech překvapí. A věřím a doufám, že letos tomu nebude jinak,“ dodala Tereza Kostková.

Reklama

Další články

Načítám