Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Emma Corrin se po úspěchu v Koruně a Pennyworthu představuje v dalším seriálu a tentokrát rovnou v hlavní roli. Sedmadvacetiletá rodačka z Kentu se v mysteriózní novince s názvem Vražda na samém konci světa z dílny Disney objevuje v roli amatérského soukromého očka a hned v úvodní epizodě si pro ni scenáristé přichystali odhalenou scénu.

Seriál má po dvou úvodních epizodách poměrně slušně našlápnuto na divácký hit, tak se nechme překvapit, zda Emma, která aktuálně v soukromí prožívá velkou lásku s hereckým kolegou a držitelem Oscara díky ztvárnění Freddieho Mercuryho v Bohemian Rhapsody Ramim Malekem, bude v roli Darby Hart bodovat i dál.

Na odhalování dozajista její herecké kvality nestojí, ale je pravda, že problém s tím Emma, jež se identifikuje jako nebinární, nemá. Důkazem je i její loňské účinkování ve filmu Milenec lady Chatterleyové.

Podle informací tvůrců jde u novinky o drama sérii, během níž je Darby kromě soukromé slídilky i zdatnou hackerkou z generace Z, která je společně s několika dalšími vyvolenými jedinci pozvána na soustředění na „konci světa“. Jeden člen skupiny je ale zanedlouho nalezen mrtvý a Darby musí využít všech svých schopností, aby dokázala, že byl zavražděn, ještě dřív, než se bude zločin opakovat.

Související témata:
Emma Corrin

Reklama

Další články

Načítám