Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úpravy zevnějšku jsou pro někoho soukromým tajemstvím, jiný se o ně rád podělí se světem. Takovým případem je i herečka Olivia Colman (50), která přiznala, že si velmi rozumí s botoxem. Lidé ale její upřímnost příliš neocenili.

Olivia Colman je známou britskou herečkou, která se proslavila v mnoha komediálních, ale i charakterních rolích. Je držitelkou Oscara, jedné ceny Emmy, tří televizních cen Britské akademie a tří Zlatých glóbů. Diváci si ji určitě vybaví třeba jako stárnoucí královnu Alžbětu II. v seriálu Koruna. Teď Olivie překvapila svou upřímností v rozhlasovém pořadu, kde v rozhovoru s moderátorem Vernonem Kayem klidně řekla, že má v sobě už „hromadu“ botoxu.

„Nechala jsem si dát botox a milovala jsem to, ale nechám si ho dát, když vím, že mám dlouhou pauzu,“ upřesnila Olivia, že si rozhodně nenechává vylepšit obličej, když zrovna probíhá natáčení.

Někteří lidé Olivii chválili za její upřímnost, nadšená ale určitě nebude z komentářů, které nevycházejí zrovna v její prospěch. „Miluji Olivii, ale vždycky jsem si myslel, že je aspoň o deset let starší,“ nebo „Evidentně začala moc pozdě. Myslel jsem si, že je jí hodně přes padesát nebo něco málo přes šedesát,“ či „Nikdy jsem neměl botox, je mi padesát a vypadám lépe,“ to jsou jen některé z názorů čtenářů pod článkem v magazínu Daily Mail.

Olivia si tak příště možná rozmyslí, jestli stojí za to být takto otevřená a upřímná. Svůj názor by jí určitě řekla například Dara Rolins, která se kvůli vyzrazení svých úprav v obličeji lékařem nedávno pořádně rozčílila.

Další články

Načítám