Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bez dokonalého nalíčení Jitku Boho (32) ve společnosti nepotkáte. Dokonce byly časy, kdy se modelka a zpěvačka malovala víc, než by to se svou tváří potřebovala. Dnes už je na tom jinak a nebojí se ukázat bez šminek na obličeji.

„Tohle jsem já, bez příkras, bez make-upu,“ svěřila se modelka, která svého času trpěla na problematickou pleť a bez namalovaného obličeje prostě neopustila práh. „Ještě před pár lety jsem nevyšla z domu bez nalíčení. Byla jsem fakt nešťastná, protože jsem měla velmi problematickou pleť, především kvůli hormonům,“ prozradila kráska, která díky kvalitní kosmetice a péči přišla na to, jak s pupínky zatočit.

Už před lety si Jitka udělala kurz, takže se roky zvládá na společenské akce upravovat sama. „Absolvovala jsem vizážistický kurz a raději se líčím sama. Protože když mne líčí někdo jiný, tak bych to vždycky ještě poopravila,“ prozradila před časem Jitka Boho, která už dnes volí spíše jemnější nalíčení, i když tomu před pár lety bylo naopak.

„Ale ráda si nechám poradit, co se k outfitu hodí, zda je lepší zvýraznit oči, nebo pusu,“ svěřila se Super.cz modelka, kterou její fanoušci za odvážný snímek bez líčení odměnili lichotkami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám