Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a zpěvačka Jitka Boho (32) je dvojnásobnou maminkou. Radost jí dělá starší dcera Rosálka a roční syn Tadeáš. Vedle péče o rodinu už také naskočila naplno do práce a právě kvůli nedostatku času a stresu se trochu odbývá.

Promítá se to pak třeba na tom, že přes den modelka nestíhá jíst. „Cítím, že musím trochu víc jíst, ale jak je stres, tak nestíhám. Musím to doplňovat, protože potom mi ubývá energie,“ řekla Super.cz Jitka, kterou jsme potkali na zkoušce muzikálu Troja. Podle váhy se modelka neřídí a dá spíš na svůj pocit.

„Já se nevážím, kily se neřídím. Řídím se podle toho, jak vypadám v zrcadle. O té váze to není, člověk se musí cítí dobře. Vždycky mi každý říká, že musím mít tak 52 kilo, ale divili byste se, mám třeba 56, co jsem se naposledy vážila, a to už je dávno,“ řekla modelka s tím, že dietářka rozhodně není. „Nikdy jsem nedržela extra diety, ale musím si hlídat jídelníček. Jsem typ, co mu stresem ubývají kila, protože nestíhám jídlo. Občas mě zachrání tekutá strava,“ prozradila Boho, která se chystá na svou první velkou muzikálovou roli. Vedle toho, že je každý den v divadle, po večerech doma ještě cvičí.

„Pořád mě to drží, každý den posiluji alespoň stehna, přece jen je to největší sval, tak se snažím dřepovat a s Tedíkem, který má 13 kilo, je to znát. A začala jsem cvičit zase i bříško,“ dodala zpěvačka, kterou jsme potkali jen pár týdnů před premiérou v Divadle Broadway.

Reklama

Další články

Načítám