Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na natáčení seriálu Zoo strávila mladá herečka Michaela Pecháčková (20) tři roky. Vlastně celé dospívání od svých sedmnácti do současných dvaceti ztvárňuje postavu Sid. „Je to můj druhý domov, jsem tady skoro tolik jako doma,“ řekla Super.cz Míša.

Z kolegů se stala skoro rodina, minimálně přátelé. „Jdeme společně na kafe nebo na jídlo,“ vysvětlovala. Mnohé ovšem překvapila svým příspěvkem na sociální síti, kde ke snímku se Šimonem Bilinou, s nímž hraje milenecký pár, připsala text: „Co se škádlívá…“ To okamžitě vyvolalo spekulace, zda jejich vztah nepřerostl i do skutečného světa. Ostatně Míša je dlouhodobě single a Šimon se loni rozešel s přítelkyní Hanou Drozdovou.

„Já si Šimona vážím jako kolegy. Mám ho ráda a jsme kamarádi. Na kávu s ním taky občas chodím,“ vyvrací potenciální bližší vztah Míša. Že by byl pro dvacetiletou blondýnku osmadvacetiletý charismatický herec moc starý, ale odmítá. „Takhle jsem o tom vůbec nepřemýšlela. Ale jsme jen kamarádi a super parťáci,“ ujistila.

Kluka prý stále nemá a rozhodně se z toho nehroutí. „Myslím, že ve dvaceti není špatné být single, nic mi neutíká a ten správný člověk přijde včas,“ míní Pecháčková, která se teď soustředí hlavně na maturitu, která ji letos čeká.

Související témata:
Šimon Bilina

Reklama

Další články

Načítám