Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Pecháčková (20) alias Sid ze seriálu ZOO sice patří k herečkám, které toho zvládnou ve svém mládí hodně, na některé scény si ale netroufnou, protože jsou hodně nebezpečné a hrozí u nich vážné zranění.

Mezi takové scény patří například pád z několika schodů. Ten Pecháčková raději přenechala kaskadérce a sama ho sledovala jen ze zákulisí.

„Už jednou za mě v seriálu zaskakovala kaskadérka, a i v tomto případě jsem za to byla ráda. Na takovou akci jsem si nevěřila. Měli do mě strčit a já se měla při pádu praštit do hlavy o sloup a skutálet se z několika schodů,“ popisuje Michaela, co ji čekalo. „Ani jsem se neptala, zda za mě bude double, počítala jsem s tím,“ dodala.

V okamžiku, kdy se její pád odehrával, stála v bezpečí za kamerou. „Když jsem viděla, jak ,falešná‘ Sid padá, říkala jsem si, že to vypadá snadno. Záhy jsem si ale vzpomněla na historky mých kamarádů, kteří vyprávěli, jak si při pádu ze schodů naštípli žebra. Celé se to točilo několikrát, muselo se to správně načasovat. Ze začátku padám já, pak moje dvojnice a na konci už pod schody zase ležím já. Pár hodin to zabralo, než se to celé natočilo,“ vzpomíná na natáčení Pecháčková, která kvůli pádu musela několik natáčecích dní nosit krční límec.

„Po pádu nosí Sid límec a to pro mě byl docela boj. Chvíli mi trvalo, než jsem si zvykla na to, že se musím otáčet celá, nejen hlavou, aby to vypadalo realisticky. Vžila jsem se do toho tak, že jsem si ho neodkládala ani při obědové pauze. Pomohlo to, ale když jsem si ho po celém dni sundala, měla jsem nějak těžkou hlavu a množstvím textu to určitě nebylo,“ směje se Pecháčková.

Reklama

Další články

Načítám