Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konci loňského roku to s ní nevypadalo nejlépe. Eva Burešová (30) skončila hospitalizovaná v berounské nemocnici. Rušila i své vystoupení v O2 aréně. A začaly se nést zaručené zprávy, že se chystá i její konec v seriálu ZOO.

Právě v ateliérech ZOO jsme se s Evou potkali. A ujistila nás, že už je úplně v pořádku. „Načerpala jsem sílu a cítím se lépe než kdy předtím. Potřebovala jsem odpočinek, být jen kolem rodiny a vyplatilo se to. Dva týdny jsme byli jen spolu, i když všichni nemocní. Aspoň nás nic nenutilo jít ven a byli jsme jenom doma,“ pochvalovala si čas, který trávila jen s partnerem Přemkem Forejtem a syny Nathanielem a Tristanem.

To, že dojde až na hospitalizaci, nečekala ani ona sama, ale právě to ji přinutilo zastavit a zpomalit své tempo. „Byla to šílenost. Té práce bylo hodně. Ale ani ne tak té práce jako stresu, který jsem si sama v hlavě dělala,“ míní Burešová, která kvůli zdravotnímu stavu hodně zhubla. „Já v tom prosinci fakt trávila hodně času nad kyblíkem v koupelně. To tělo bylo fakt tak hrozně rozházené, že jsem zhubla. Ale ne moc a věřím, že to zase naženu zpátky,“ doufá Eva.

Letos se chce Burešová věnovat hlavně hudbě, v dubnu vyjde její nový singl s Jiřím Burianem, a divadlu, kdy se vrací k muzikálům. Fanoušky ZOO ale potěší, že z obrazovky rozhodně neplánuje zmizet. „V ZOO budu stále, dokud bude ZOO, budu tady i já. Lidi mě v televizi pořád uvidí, ale strašně mi chyběl ten kontakt z očí do očí s divákem. Chtěla bych víc zpívat a hrát naživo a neřešit jenom televizi a sociální sítě. Ale ze ZOO neodcházím, i když vím, že nějaké takové řeči byly,“ slibuje Eva.

Reklama

Další články

Načítám