Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) je už měsíc v Dominikánské republice, kde soutěží v Survivoru. Její domácnost se rozhodla navštívit Agáta Hanychová (38), která si rovnou udělala živé vysílání s Josefem Koktou (67). Ten otevřeně odpovídal i na otázky, na které se sledující ptali.

Manželé Josef a Ornella Koktovi aktuálně žijí se svými třemi dětmi v krásném domečku, který je obklopen přírodou. Tuhle nemovitost nevlastní, ale mají ji v pronájmu. I proto některé fanoušky zajímalo, zda nepřemýšlí o svém vlastním bydlení. Během odpovědi na tuhle otázku Josef přiznal, že domácnost Ornella táhne finančně sama.

„Přemýšlíme, ale asi tady někde. Je tady spousty volných pozemků, ale jde o to, na to mít. Není to o mně, ale o Ornelle, kolik vydělá peněz, aby mohla něco takového mít. Já už jsem v podstatě její pomocník, poradce a rádce, ale já osobně nevydělávám žádné peníze,“ řekl bývalý podnikatel zcela otevřeně.

„Samozřejmě bychom svoje bydlení chtěli. Tam jde o děti a Ornellu, ta je mladá a děti, aby měly kde bydlet. I když v současné ekonomické situaci je možná nájem lepší než splácet hypotéku. Takhle to vidím momentálně já,“ dodal Josef, který v minulosti přišel přes pouhou noc o své těžce vydělané peníze. Své akcie měl totiž v bance, která přes noc zmizela z trhu. Ve Výměně manželek Ornella přiznala, že šlo téměř o miliardu korun.

Reklama

Další články

Načítám