Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) si nadále užívá krásy Dominikánské republiky, kde s rodinkou našla svůj druhý domov. V Karibiku tráví s dětmi a manželem Karlem Vágnerem ml. celou zimu.

A fanouškům se občas pochlubí nějakým tím pěkným snímkem parádní postavičky v bikinách. Tentokrát štíhlou figuru vystavila v bazénu, kde naplavala dva kilometry. Simona tak ukazuje, že svou formu rozhodně nemá zadarmo. Kromě plavání pravidelně běhá a výsledek se dostavil.

Energická padesátnice zkrátka umí zastavit čas a stále vypadá skvěle! „Dneska na pohodu, dva kilometry,“ chlubila se na sociální síti usměvavá a opálená Krainová, které se snad ani nebude chtít domů do Česka. Modelka si o sobě přečetla jen samou chválu.

„Na hodinky se rozhodně nedívám, ty mám taky. Sluší ti to jako vždy,“ chválil ji miliardář Richard Chlad.

„Vy jste zase zbořili ty internety,“ znělo v komentářích. „Pravá Miss World,“ napsal další obdivovatel. Krainová tak má o další motivaci postaráno a fanoušci se určitě mohou těšit na to, že jim brzy předvede další výsledek svého sportovního snažení.

Reklama

Další články

Načítám