Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jirka Langmajer (57) znovu dokázal, že nahota mu rozhodně nevadí. Zveřejnil fotku, na které leží po sauně na sněhu, a nezapomněl ani na vtipný komentář. A fanynky se předhánějí v tom, která z nich napíše lepší komentář.

Pamatujete ještě na video, ve kterém herec ukázal celé svoje pánské vybavení? Jiří Langmajer si založil Instagram na konci roku 2020 a pár týdnů poté zveřejnil video, ve kterém se při ranním otužování ukázal zcela nahý. Bylo sice zrychlené, ale dalo se pozastavit a tak bylo vidět vše. K videu navíc připsal „Mám malého pinďoura a jsem šťastnej.“ Později video smazal, ale řekl, že jemu osobně svlékání nevadí, protože je herec.

A teď si hercovy fanynky mohou smlsnout na dalším parádním vhledu do Langmajerova soukromí. „25. dubna sauna u Vráťi na Jelenkách. 20 čísel prašanu, v kterým si chladím vercajk. Nádhera,“ napsal Jiří k fotce, na které celý rudý leží ve sněhu s širokým úsměvem na tváři. Vedle něj pak štěká místní pejsek.

Hlavně dámy samozřejmě příspěvek nenechal chladnými. „Otočit, please,“ napsala jedna z nich. Tu ale Jiří Langmajer bohužel zklamal. „To by byl smutný pohled,“ zchladil svou fanynku. Nepomohlo ani přesvědčování dalších žen, které se přidaly. To jinou sledující zase zajímala informace, proč Jiřího vercajk potřebuje vychladit. Na to jí odpověděl, že je to potřeba po saunování. A našly se i komenty, že je herec borec nebo třída.

A co na takovou fotku říká hercova manželka Adéla Gondíková? Na výletě v Peci pod Sněžkou byli manželé spolu, a tak je velmi pravděpodobné, že i autorkou snímku byla právě ona a svému muži jistě dala k jeho zveřejnění svolení.

Související témata:

Další články

Načítám