Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiří Langmajer (57) patří k hercům, kteří mají na svém kontě celou řadu milostných scén. Někdy ho to až překvapuje, ale divačky ho za to naprosto zbožňují.

„Připrcávač určitě nejsem. To hrozně snižujete moji celoživotní roli v českém filmu a televizi. Říkal jsem, že jsem se tak jako proprcal českým filmem. A jednu dobu jsem s tím měl trošku vnitřní problém. Konzultoval jsem to s mojí milou ženou Adélou. Stěžoval jsem si jí, proč se pořád musím svlékat před kamerou, proč zrovna já, když nevypadám a nikdy nebudu vypadat jako Brad Pitt. A Adéla mi na to řekla, že je to proto, že to umím nejlíp. Tak proto se proprcávám, i dneska jsem tady měl takové náznaky. A asi mě to čeká i v důchodu, takže se pořád budu muset držet a nebudu moc jíst. A i proto mám všechny ty doplňky, abych neztloustnul,“ prohlásil Jiří Langmajer, který si zahraje v nedělním dílu seriálu Vytoč mého agenta.

V seriálu hraje sám sebe jako herce, který si během natáčení nesedne s hereckou kolegyní, s níž má navíc točit právě milostnou scénu. Langmajer se nijak netají tím, že se ve scénáři poznal.

„Pochopitelně. Myslím si, že scenáristé záměrně psali to, co o mně vědí. Něco jsem si tam i sám vymyslel. Třeba repliku, ve které se sám sebe ptám, proč jsem se radši nestal zahradníkem, protože bych se radši staral o trávu, než se dohadoval s herečkama,“ přiznává bez mučení Jiří Langmajer.

V seriálu ho před natáčením uklidňuje jeho agentka, kterou hraje Martha Issová (43). Ve skutečnosti ho ale agent moc uklidňovat nemusí. „Kdybych se normálně choval tak jako tady, asi bych toho moc nenatočil, protože by mě už nikdy nikdo nepozval na další natáčení. Takže ne, nemá to se mnou těžké,“ dodal Langmajer.

Herečku, s níž se nepohodne, ztvárňuje Gabriela Marcinková (36). Ta ve skutečnosti s jinými herci na place problém nemá. „Příběh našeho dílu je sice inspirovaný skutečnými událostmi, ale poměrně dost se liší od reality. Určitě máme leccos společného, třeba to, jakým způsobem se připravujeme na natáčení, ale já určitě neopovrhuji jinými přístupy k herectví a neumím si ani představit, co by se muselo stát, abych před štábem křičela na mého hereckého kolegu tak, jako to dělám v tomto seriálu,“ říká Marcinková, které se naopak s Langmajerem spolupracuje skvěle.

„Spolupráce je výborná, maximálně profesionální a příjemná. Známe se už od doby, kdy jsem byla ještě studentka VŠMU. Přišel nám ho představit náš pedagog Martin Huba. Pamatuji si, že to bylo v jednom baru. Později jsme spolu točili film Matky, ale naše linky se v něm moc neprotínaly,“ uzavřela herečka.

Další články

Načítám