Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takový trapas si jistě Eva Perkausová (30) nezasloužila. Je čerstvou maminkou a snaží se veškerý možný volný čas trávit se svým synem Kilianem. Když už přijme nabídku zúčastnit se nějaké společenské události, musí to stát za to.

A tou měla být očekávaná premiéra filmu Barbie. Hodila se do gala a několik dní vybírala model, aby dokonale splnila předepsaný dress code v barvě pink. Eva navštívila kadeřnictví, nechala se profesionálně nalíčit. Měl to být večer, který si všichni pořádně užijí.

Bohužel se tak nestalo. Eva se při příchodu do kina poté, co zapózovala všem fotografům a rozdávala jeden rozhovor za druhým, dozvěděla, že pro ni už v kině není místo. Od pořadatelů dostala potupnou nabídku sednout si na schody, což s díky odmítla.

"Premiéra bez premiéry. Problém nastal ve chvíli, kdy s sebou pozvaní lidé vzali i někoho jiného. A na některé, kteří byli na guest listu, už nezbylo místo, protože sál byl natolik přeplněný, že už nebyla žádná volná místa. V růžových róbách jsme si s kamarádkami sedly vedle na kafe," prozradila Perkausová, která to nakonec vzala s humorem. "Alespoň jsem o to dříve byla u malého," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám