Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I celebrity jsou jen lidé. Ne každá chce, aby ji všude naháněli fanoušci. Stačí když ji nahánějí fotografové… Tak jako se to stalo Katie Holmes (45).

Exmanželka Toma Cruise si užívala ničím nerušenou procházku po Manhattanu v New Yorku. Na ulici byste ji v obyčejném kabátě a s kšiltovkou na hlavně celkem snadno minuli, aniž byste si jí všimli. Číhající fotografové herečku poznali, byť vyrazila ven s absencí make-upu. Podtrhla tak své přirozené půvaby.

Na procházce sice záměrně vypadala jako nevýrazná šedá myška, ve skutečnosti se ale hvězda teenagerského seriálu Dawsonův svět či série Kennedyové po Camelotu umí pěkně odvázat. Na nedávné módní přehlídce vsadila na průsvitný model a kompletně odhalila postavu i spodní prádlo, což u ní rozhodně nebývalo zvykem.

Nechyběl výrazný make-up a s z nenápadné dámy se rázem stala žena vamp, kterou na procházce v New Yorku nechala schovanou doma…

Reklama

Další články

Načítám