Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na sociálních sítích je jako doma. Nejpikantnější fotografie dává na OnlyFans, ovšem i na neplacených profilech si lidé přijdou na své. Řeč je samozřejmě o Simoně Krainové (51).

Tentokrát se fanouškům ukázala v termálních lázních na Slovensku, kde své tělo pomazala bahnem, a i to některé její sledující doslova rozdivočilo. „Neskutečné, i celá od bahna vypadáte super,“ napsal jeden z fanoušků a další se přidali. „Uf, to je top, Simonko. Je to hodně sexy,“

Modelka během pobytu u našich východních sousedů rovnou spojila příjemné s užitečným a opět nafotila další žhavé snímky pro svou placenou platformu. Právě sítě jsou tím, co Simonu aktuálně velmi příjemně živí. Dokáže si na nich vydělat sumičku, o které se mnohým může jen zdát. „Vybírám si tým lidí, kteří dělají v módní branži a mají cit a hranici. Umí nahotu zachytit tak, aby to nepůsobilo vulgárně a lascivně,“ řekla nedávno pro Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám