Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většinu dam, které se zúčastnily setkání Miss po 35 letech od založení novodobé soutěže krásy Milošem Zapletalem, jsme poznali na první dobrou. Jedna ale byla výjimkou. Blondýnka v zeleném kostýmku byla ale pro velkou část hostů velkou záhadou.

Jana Hronková se totiž ve společnosti moc často neobjevuje, i když se ještě donedávna stále věnovala modelingu a ve své agentuře byla vyhledávaná pro reklamy cílené na ženy středního věku. Je stále velmi aktivní, ráda cestuje a chodí do divadel.

Před 35 lety byla Jana Hronková, nyní Schwarzová, favoritkou pro diváky. Když byla vyhlášená jako nejkrásnější dívka Ivana Christová (53), celá hala ji vypískala. Zatímco Christová poté jela Československo reprezentovat na mezinárodní soutěže Miss Maja International, Hronková byla vyslána na nejprestižnější Miss World.

Nyní se na párty obě po letech potkaly a na našich snímcích můžete posoudit, s jakou grácií bývalé královny krásy stárnou. Na rozdíl od Ivany se Jana nedávno doslova odstřihla od dlouhé hřívy vlasů a zvolila slušivé mikádo.

Související témata:
Jana Hronková

Reklama

Další články

Načítám