Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) letos netrávila Vánoce se svou maminkou Veronikou Žilkovou (62). Ta totiž odjela se svými dětmi Cyrilem, Vincentem a Kordulou do Rakouska na hory. Agáta prožila krásný Štědrý den po boku svých tří dětí, partnera Miroslava Dopity (39) a jeho sestry.

Po týdenním výletu na horách Agáta pozvala svou rodinu na pozdní vánoční hostinu, ze které si udělali společnou fotografii. „Moji,“ napsala influencerka ke krásnému snímku, který fanoušci mile komentují, ale také mají spousty otázek. Na fotce totiž chybí nejmladší dcera Rozárka, která byla zřejmě u svého táty Jaromíra Soukupa (55).

„Krásný. A kde je Růženka?“ zeptala se jedna z fanynek. „Perfektní a nádherné foto, chybí mi tam Róza,“ uvedla další. „Nádherná fotka. Maminka jen kvete. A Kordulka je celá mamka,“ podotkla sledující. „Vás je tolik. Musí to být úžasný mít tak velkou rodinu,“ vzkázala další.

Reklama

Další články

Načítám