Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Okolo Leonarda DiCapria (49) je opět rušno, aniž by o to stál. Aktuálně se dostal do médií kvůli posledním fotografiím se svou italskou přítelkyní Vittorií Cerreti. Důvodem jsou zdánlivě nevinné snímky z jejich neformálního oběda na zahrádce jedné z losangeleských restaurací…

Dvojice si v úterý zašla na burrito do restaurace Yuca a vypadala opravdu zamilovaně. Divoké diskuse pak vyvolal především snímek, na němž modelka herce láskyplně objala okolo krku. Lidé si totiž všimli, že Vittorii se na ruce třpytí nový šperk. Konkrétně diamantový prsten. A jelikož jej modelka měla nasazený na prsteníčku, kde se nosí i zásnubní prsteny, vyvstaly spekulace na téma, zda se právě Vittorii podařilo to co dosud žádné z jeho předešlých partnerek…

Na přetřes se navíc opět dostala i ona „divoká noc“ s hereckou kolegyní Teyanou Taylor, s níž Leo aktuálně natáčí svůj nejnovější počin, jehož název ještě oficiálně není znám, ale přezdívá se mu BC Project. Leo a Teyana společně pařili na akci uspořádané před udílením Oscarů a zdálo se, že si velmi dobře rozumějí a došlo i na vzájemné dotyky. Vittoria navíc na party přítomna nebyla, a tak si někteří utahují i z toho, zda inkriminovanou noc Leo nemusel doma žehlit a nakonec nezafungovala jen žádost o ruku.

O Vittorii, s níž je Leo spojován od loňského léta, se hovoří jako o ženě, která proslulému proutníkovi skutečně učarovala a s níž to myslí vážně. Zda se nakonec oscarový držitel skutečně usadí po jejím boku, je zatím ve hvězdách, ale zkrotit Lea se dosud nepodařilo ani takovým kráskám jako Gisele Bündchen, Bar Refaeli nebo Toni Garrn. Nejblíže měla dosud nakročeno ke svatbě s Leem herečka Camila Morrone, s níž se ovšem DiCaprio rozešel po pěti letech vztahu krátce po jejích 25. narozeninách. Následně se o něm začalo říkat, že zásadně nerandí s ženami nad pětadvacet. Vittoria přitom 26 let oslaví již 7. června.

Reklama

Další články

Načítám