Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka a podnikatelka Nela Slováková (34) nadále provokuje své fanoušky na exotické dovolené na Bali. Loni podstoupila druhou plastickou operaci prsou, výsledek od té doby hrdě vystavuje v bikinách.

Tentokrát ovšem vsadila na své pověstné pozadí, které v plavkách vypadá fantasticky. „Povaleč zadkový,“ smála se Nela u fotky z opalovačky v exotice. Vnady si prý nechala upravit z estetických důvodů.

„Nebudu to svalovat na zdravotní problémy, upravovalo se to a působí to aktuálně větší,“ chlubila se loni Super.cz vítězka reality show Hotel Paradise. Ta si na dovolené užívá relax na sluníčku, ale sem tam si neodpustí rýpanec do svých rivalek.

Naposledy si vzala na paškál Agátu Hanychovou, s níž se dlouhodobě nemůžou vystát. „O tomhle člověku bych se absolutně nebavila, kdyby se ona jako první vždycky nenavážela do mě. Ona, která podle mě spala s celou Českou i Slovenskou republikou, se už musí vracet, protože už nic nezbylo,“ řekla Nela na sociálních sítích a Agátu nazvala ku **ou zadarmo.

Reklama

Další články

Načítám