Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nela Slováková (34) je známá tím, že ráda ukazuje své tělo, které je díky pravidelnému cvičení bezchybné. Naposledy se se sledujícími podělila o fotku z Dubaje, kde si oblékla skutečně velmi odvážné šaty. Pochvaly, ale i hejty na sebe samozřejmě nenechaly dlouho čekat.

Nebyla by to Nela, kdyby alespoň jednou za pár dní neukázala nějaký ten kousek ze svého těla. Nedávno to byl třeba zadeček, který v plavkách odhalila přímo před známým hotelem Burj Al Arab. Za něj se hlavně od mužů dočkala mnoha pochval, a někteří si snímek dokonce podle vlastních slov nastavili jako pozadí na mobilu. Teď se Nela pochlubila další fotkou ze své oblíbené Dubaje. Na té pózuje v koupelně před zrcadlem v šatech značky God save queens, které si může dovolit jen žena s dokonalou postavou. Proužky černé látky zakrývají opravdu jen to nejnutnější a díky průsvitnosti látky, která tvoří zbytek šatů, to vypadá téměř tak, jako kdyby na Nelině těle ani žádná nebyla.

„Pár nocí v Dubaji, nekonečno možností, milion zážitků a zas dvě kila nahoře,“ napsala influencerka ke snímku, pod kterým se hned rozjela diskuse, ve které se střetly pozitivní i negativní reakce. „Příště běž nahá, rozdíl v tom nebude,“ napsala Nele například jedna ze sledujících. S tou si blondýna hned poradila. „Že vy byste ty šaty chtěla půjčit, vy potvůrko,“ reagovala vesele. „Postava luxusní, to musím uznat. Ale nechápu, proč se pořád oblékáš tak lacině,“ komentovala jiná dáma. „Za mě vypadá lacinost odlišně, 100 lidí, 100 názorů. Pro mě je lacinost obrovské výstřihy v kombinaci s nevkusnými šaty, ideálně ještě mini, se sprostým a přehnaným make-upem, například. Tady jdou rafinovaně prsa vidět a je zakryto vše, co má být. Lehký make-up, jemně upravené vlasy. Lacinost si představuji jinak,“ rozepsala se na oplátku Nela.

Nela se ale dočkala i lichotek. „Nevím, co bych si přála víc, jestli tu postavu, nebo šaty,“ napsala jedna fanynka. „Když si to může dovolit, proč ne? Má skvostné tělo,“ píše jiná. A takové komentáře jsou pro ni určitě motorem, aby se příště opět ukázala v něčem, co bude možná ještě více sexy.

Reklama

Další články

Načítám