Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nějaký čas se o tom spekulovalo, ale vzhledem k tajnůstkaření Elisabeth Moss okolo jejího soukromí si nikdo nebyl jistý… Hvězda seriálu Šílenci z Manhattanu nepolevuje v práci a aktuálně natáčí thriller Shell, ale v průběhu posledních týdnů si nešlo nevšimnout, že se jí zakulacuje bříško. O jejím možném těhotenství začali hojně spekulovat i fanoušci. Herečka nyní musela kápnout božskou, jelikož v pořadu Jimmy Kimmel Live dostala naprosto přímou otázku, ze které by asi jen těžko vybruslila…

Do oblíbeného pořadu Jimmyho Kimmela v úterý dorazila Moss v dobré náladě a moderátor se s ní vůbec nepáral. Jeho první otázka zněla: „Jste těhotná, nebo jste jen neuvěřitelně zodpovědná herečka?“ Načež Elisabeth odvětila: „Od obojího trochu.“ Kimmel tak zvolil pro mnohé možná poněkud neomalený způsob, ale Moss se nezdála být jeho přístupem rozladěná, ba naopak. O radostném očekávání se potom bavili dál.

Kimmel se herečky zeptal, jak se cítí. „Vlastně to není špatné. Měla jsem vážně štěstí. Jde to skutečně dobře,“ pochvalovala si průběh těhotenství. Co je ovšem tak trochu stále zahaleno tajemstvím, je to, kdo je otcem dítěte, a také termín, kdy by herečka měla svého prvního potomka přivést na svět.

V minulosti byla Moss již jednou vdaná, a to za komika Freda Armisena, který byl o šestnáct let starší než ona. Na manželství ovšem herečka nevzpomíná ráda, a dokonce jej popsala jako traumatickou a hroznou zkušenost. Od té doby je na probírání svého soukromí velice skoupá.

Reklama

Další články

Načítám