Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotografové ve čtvrtek po dlouhé době narazili v ulicích Los Angeles na hvězdu seriálů Šílenci z Manhattanu, Příběh služebnice či Dívka, která se třpytila. Držitelka dvou Zlatých glóbů Elisabeth Moss se na více než půl roku stáhla do ústraní, naposledy byla zachycena letos v květnu v anglickém Kentu během natáčení seriálu The Veil.

Jednačtyřicetiletá blondýnka byla zvěčněna během natáčecí pauzy svého dalšího projektu, kdy si odskočila na malé občerstvení. Kaliforňanka je očividně na své rodné město Los Angeles hrdá, měla jej i napsané na tričku. Nové fotky Elisabeth ovšem u fanoušků vyvolaly divokou diskuzi a mnozí z nich jsou přesvědčeni, že je herečka těhotná. Někteří už jí dokonce k požehnanému stavu gratulují.

Elisabeth přitom doposud žádné oznámení na toto téma neučinila, a tak další skupina fanoušků vyzývá k tomu, aby nikdo nedělal ukvapené závěry, že pro ženu jde mnohdy o citlivé téma.

Moss ovšem patří mezi celebrity, které si soukromí střeží, a tak se ani neví, kdo je v současnosti jejím partnerem či zda vůbec někoho má. V minulosti byla provdaná za komika Freda Armisena. Jejich manželství však popsala jako traumatický a strašný zážitek. Když si jej jako šestadvacetiletá brala, Fredovi bylo tou dobou 42 let.

Ani druhé manželství s kolegou z Šílenců z Manhattanu Jonem Hammem nebylo šťastné a dvojice se odloučila již po osmi měsících. Rozvod byl dokončen až v květnu 2011.  O rok později se Elisabeth přestěhovala za australským kameramanem Adamem Arkapawem, rozešli se po třech letech. V roce 2020 se dokonce spekulovalo o jejím randění s kolegou Tomem Cruisem (61), s nímž ji spojuje navíc i scientologická víra. Toto spojení se ovšem nikdy nepotvrdilo.

Další články

Načítám