Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kendall Jenner (28) je stále nejlépe placenou modelkou na světě, přesto se ani ona nedočká vždy jen pochvaly. Nedávno obdržela kritiku kvůli nové kampani, teď lidé našli mouchy na jejích červených šatech.

Topmodelka dorazila na 3. výroční galavečer Annual Academy Museum Gala v Los Angeles, kde byly odměněny čtyři velké talenty showbyznsu. Tento rok si ocenění převzali Meryl Streep, Michael B. Jordan, Oprah Winfrey a Sofia Coppola. Mezi hosty se pak našly další hvězdy z různých oborů. Nechyběla tak například modelka Hailey Bieber nebo právě Kendall Jenner, která oblékla přiléhavé červené šaty. Díky upnutému materiálu zvýraznily její postavu a průsvitná látka bez podprsenky v podstatě zkopírovala tvar i vzhled modelčiných ňader. Právě to se ale u lidí nesetkalo s velkými ovacemi.

„Šaty jsou krásné a velmi dráždivé, škoda že svůj vzhled pokazila viditelnými bradavkami. Méně je mnohem více,“ píše jeden z komentujících pod článkem v Daily Mail. „Je nádherná, ale ty šaty potřebovaly podprsenku. Vytvořily by jí lepší siluetu,“ ozývá se druhý. „Je to vulgární,“ přidává se přímočaře další. „Je krásná, ale nepotřebuje je dostat ven, aby se dostala do novin. Kvůli tomu vypadá lacině,“ hodnotí jiný. Někteří ale Kendall naopak brání. „Prostě přírodní prsa. Překonejte to! Vypadá nádherně,“ píše jiný komentující. Na to, jak to modelce i dalším hostům na galavečeru slušelo, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám