Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kendall Jenner (28) už léta platí za nejúspěšnější modelku, která za rok vydělá desítky milionů dolarů. Mít ji ve své kampani je tak pro firmu jistě výhodné, protože nejen její krásné tělo, ale i její jméno prodává. Přesto se ale poslední fotografie dočkaly i negativních ohlasů.

Klan Kardashian-Jenner je stále velmi úspěšný na mnoha frontách. Kendall rozhodně nezůstala ve stínu svých sester, ale slaví úspěchy nejen jako modelka, ale také jako podnikatelka a influencerka. Když si oblékne plavky, ještě ten den se vyprodají ve všech velikostech. Díky svým 294 milionům fanoušků na Instagramu může udávat módní trendy a každá firma je jistě nadšená, když ji pro sebe získá. I když ji to určitě stojí nemalé peníze. Naposledy se Kendall objevila v kampani značky Calvin Klein a opět se celkem „odvázala“. Na jednom snímku pózuje ve spodním prádle, na jiném jen v blůzce nechává vyniknout svým přednostem.

Přestože tělesné kvality modelky jsou nesporné, spousta lidí fotky nehodnotí zcela pozitivně. A to hlavně proto, že u úpravy fotek byl podle nich až s přemírou užitý photoshop, a to až tak, že krásce zdeformoval tělo. „Proč je její noha ohnutá v nepřirozeném úhlu?“ ptá se jeden z fanoušků na sociální síti a další tisíce s ním lajkem souhlasí. „Pravá noha je zkroucená v nějaké nepřirozené poloze,“ píše další. „Něco je tady špatně,“ přidává se třetí. „Kdokoliv upravil její hlavu do této podoby, potřebuje změnit kariéru,“ dává svůj názor další pod článkem v magazínu Daily Mail. „Kde se vzala ta prsa? Ó, ano, photoshop,“ přisazuje další. Otázkou tak je, jestli je i u takto půvabné ženy nadměrná úprava potřeba, nebo jestli by nestačilo využít její přirozenou krásu. Na to, jak to Kendall v nové kampani sluší, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám