Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pátek večer náhle zemřel zpěvák a zakládající člen skupiny Maxim Turbulenc Daniel Vali. V klánovickém baru byl na večeři s přáteli, po té pokračoval bujarý večer, během něhož se prý zhroutil k zemi a už se ho nepodařilo vzkřísit.

Všichni fanoušci kapely čekali, až se rodina rozhodne, jak se s oblíbeným zpěvákem rozloučit. A teď budou asi zklamaní. Bude se totiž konat pouze komorní obřad a pro fanoušky na něm místo nebude.

„Vážení, přednostně bychom vám chtěli poděkovat za kondolence a milé zprávy, co píšete. Velice si jich vážíme. Těší nás, že na našeho tátu/bráchu/syna/strejdu vzpomínáte jako na skvělého chlapa s úžasným smyslem pro humor, který všem dokázal vykouzlit úsměv na tváři a měl rád kolem sebe veselo,“ zaznělo poděkování na facebookových stránkách skupiny.

Následně ovšem rodina oznámila, že si přítomnost fanoušků ani velký obřad v krematoriu nepřeje. „Myslíme si, že by nechtěl, abychom příliš truchlili. Byl by určitě raději, kdybychom si na něj zavzpomínali u panáka a dobrého jídla. Však vy víte… Jako rodina jsme se rozhodli rozloučení uskutečnit v úzkém rodinném kruhu. Budeme moc rádi za respektování našeho rozhodnutí.“

Reklama

Další články

Načítám