Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pondělí dopoledne zasáhla filmové fanoušky, ale také pravidelné diváky seriálu Ulice, velmi smutná zpráva. Ve věku osmdesáti šesti let zemřela herečka Zdena Hadrbolcová. Přátelé a kolegové z branže nyní zveřejnili dojemné parte s datem posledního rozloučení.

S herečkou, která se zapsala divákům do myslí nejen jako Růža Habartová z Ulice, kde působila od samého začátku v roce 2005, ale mnozí si ji spojují také například s legendární rolí maminky z komedie Páni kluci, se budou moci rozloučit nejen kolegové z branže, ale i široká veřejnost.

„Kultivované herectví Zdeny Hadrbolcové, spojující v sobě vysokou inteligenci, energičnost projevu a hluboký cit, často využíval také film a televize,“ stojí v dojemném parte, ve kterém je zmíněný nespočet rolí, které za svůj život Zdena Hadrbolcová vytvořila.

„Poslední rozloučení pro kolegy a veřejnost se bude konat 30. listopadu 2023 v 15.00 hod. ve Velké obřadní síni ve Strašnicích,“ stojí na parte. Zdena Hadrbolcová odešla po vleklých zdravotních problémech, kvůli kterým před třemi lety ukončila také natáčení oblíbeného seriálu. Loni před Vánocemi pak prodělala mozkovou příhodu, která ji upoutala na lůžko. Poslední rok tak byla odkázaná na 24hodinovou péči a byla převezena do LDN, kde také zemřela.

Reklama

Další články

Načítám