Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Divadlo Petra Bezruče v Ostravě oznámilo detaily posledního rozloučení s hercem Norbertem Lichým, který minulý týden náhle zemřel ve věku 59 let.

„Na otázku ‚Co se vám vybaví, když vzpomínáte na divadelní představení?‘ odpovídal Norbert Lichý: ‚Divák!‘ Norbertovi vždy záleželo na publiku, a proto se poslední rozloučení s tímto ostravským bardem uskuteční 30. ledna 2024 ve smuteční síni krematoria Slezské Ostravy, která bude od 13:00 hodin přístupná široké veřejnosti,“ informovalo divadlo na svých stránkách.

Lidé se budou moci symbolicky rozloučit také přímo v Divadle Petra Bezruče. „V den pohřbu se divadlo v době od 11:00 do 17:00 otevře všem, kdo budou chtít Norbertu Lichému věnovat tichou vzpomínku na prknech, kde strávil téměř celou svou hereckou kariéru. Do foyeru divadla bude umístěna kondolenční kniha a na jevišti se bude nacházet pietní místo, kam budou moci lidé položit květiny,“ upřesnilo divadlo.

Další program bude následovat. „V podvečerních hodinách Divadlo Petra Bezruče také zorganizuje pro rodinu, nejbližší přátele a kolegy vzpomínkový večer. Z kapacitních důvodů se bude vzpomínkový večer přenášet i on-line.“

Reklama

Další články

Načítám