Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Zlíně proběhlo poslední rozloučení s hokejovou legendou Romanem Čechmánkem, který zemřel 11. listopadu.

S Romanem Čechmánkem se naposledy rozloučila rodina, za kterou pronesl slova Čechmánkův zeť Miloš Drbálek. „Máme s ním spoustu krásných rodinných zážitků, rád říkal, že nás všechny přežije. Bohužel, osud to chtěl jinak,“ řekl ve smuteční řeči.

Mezi hosty nechyběli ani Čechmánkovi nejbližší přátelé. Na místo dorazilo až 150 smutečních hostů. Mezi nimi byli hokejisté Jiří Šlégr (52), Jiří Dopita nebo David Moravec, kteří se společně s Čechmánkem postarali o světový úspěch v Naganu.

Mezi dalšími hosty se objevili také hokejové osobnosti jako Petr Čajánek, Rostislav Vlach, Ondřej Veselý, Radim Tesařík nebo Martin Prusek.

Trojnásobný mistr světa a olympijský vítěz Roman Čechmánek zemřel ve věku 52 let. Doma ho měl najít jeho syn Roman. Na místě nebylo možné určit příčinu smrti, policie proto nařídila soudní pitvu. Ta prokázala, že si hokejista nesáhl na život. Další podrobnosti nejsou známy.

Reklama

Další články

Načítám