Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Britney Spears (42) se s žádostí o rozvod, kterou podal její manžel Sam Asghari, vypořádává po svém. V pondělí se v domě přátel zúčastnila večírku, který byl hodně divoký a zahrnoval takové kratochvíle jako třeba lízání nohou.

Britney za přáteli dorazila v zelených minišatech a dobrém rozpoložení. Na záběrech, které se dostaly na sociální sítě, se na rozjeté party usmívala na muže jménem Dave, který jí klečel u nohou a chystal se je olíznout. To se vzápětí po ponouknutí ostatních také stalo.

Na dalších záběrech byla skupina vidět u bazénu, kde muži, zpěvaččini „nejoblíbenější kluci“, jak je nazvala, nosí Britney na rukou. Později se natáčela v posteli, kde byla, až na vysoké kozačky a růžové prádlo, nahá.

Kontroverzní záběry se objevily krátce poté, co vyšlo najevo, že se chce zpěvaččin manžel rozvádět. K samotnému rozvodu se dosud ani jeden z nich oficiálně nevyjádřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám