Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drsný pád MMA bijce Karlose „Terminátora“ Vémoly (38) v pátek večer otřásl nejen vyprodanou pražskou O2 arenou. Legendární bojovník padl v zápase se slovenským bijcem Samuelem „Pirátem“ Krištofičem, od kterého v prvním kole inkasoval tvrdé KO. Ostatně, jak předpovídal, ač v tomto zápase nebyl favoritem.

„Nikdy o sobě nepochybujte,“ řekl Pirát po své velké výhře. „Cítím se jako v sedmém nebi, desetitýdenní tvrdá dřina se vyplatila, a to je ten nejkrásnější pocit. Někdy to prostě nevyjde, když tomu dáš všechno, a nedopadne to. Ležíš na zemi a ani nevíš, co se stalo. Tak vypadal můj poslední zápas před Karlosem. Měl jsem chuť všechno zabalit, deprese, demotivace a teď je to přesně naopak. Nakopl jsem se a dokázal si, i všem ostatním, že stále dokážu vyhrávat. A to mě těší,“ podotkl.

Zatímco u Karlose se nejdříve nevědělo, zda bude nutné použít nosítka, aby se dostal pryč z haly. Na zemi totiž ležel několik desítek vteřin a jeho stav kontrolovali zdravotníci. Avšak nakonec se postavil opět na nohy a O2 arenu opustil i se svou manželkou Lelou Ceterovou (34), aniž by se dostavil na pozápasovou tiskovou konferenci. Pro Karlose to byl navíc poslední zápas v této hale, avšak pod křídly Oktagonu na něj čeká další pořádná výzva už v červnu, kdy se utká s Attilou Véghem.

Reklama

Další články

Načítám