Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již tři dny tráví finalistky nového ročníku Miss Czech Republic v Egyptě, kde probíhá jejich první zahraniční soustředění. Za sebou mají focení v plavkách, momentálně natáčejí medailonky, které se odvysílají během finálového večera.

Letos je jasná převaha brunetek, blondýnky jsou tři, jedna dívka k nim zřejmě přibude. Adéla Štroffeková se do Miss přihlásila jako brunetka, postupně ale vlasy zesvětluje. „Přála si to Taťána Makarenko, důvěřuji jí,“ řekla Super.cz finalistka, která už si blond barvu v minulosti vyzkoušela, a tak to pro ni není úplná neznámá.

Poprvé v historii je také ve finále dívka s africkými kořeny. Tina Diallo má sice české občanství, její rodiče ale pocházejí ze Senegalu.

Podívejte se v naší galerii na finalistky nového ročníku a hlasujte, která se vám líbí nejvíc. Vyhraje letos již potřetí za sebou blondýnka? Poslední dva ročníky triumfovaly. Předloni se vítězkou stala Krystyna Pyszková, stále ještě úřadující vítězkou je Justýna Zedníková.

Která se vám líbí nejvíc?
Petra Beníšková
9 %
Adéla Štroffeková
6,1 %
Michaela Macháčková
4,9 %
Marie Babíčková
19,7 %
Julie Smékalová
12,1 %
Alina Dement'jeva
4,4 %
Tina Diallo
2,4 %
Michaela Sedláková
4,1 %
Veronica Biasiol
2,1 %
Simona Kuklová
35,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 33537 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám