Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejúspěšnějších tenistek všech dob Serena Williams (42) se již brzy dočká druhého potomka. K příležitosti oznámení jeho pohlaví uspořádala obrovskou party, během které došlo na odhalení toho, zda do rodiny přibude druhá holčička, či se s manželem Alexisem Ohanianem dočkají chlapce. Dojemný moment nastal až večer, kdy se dvojice i všichni přítomní dozvěděli to, na co celý den čekali...

Serena s manželem uspořádali monstrózní oslavu, na níž hosty vítala balonková brána ve tvaru oblouku s nápisem ‚Naše další skvělá dobrodružství‘. Všude se nacházela spousta balonků a jiné slavnostní dekorace včetně stolků v růžové a modré barvě a velikého dortu. k velkému odhalení došlo až po setmění. Všichni přítomní v čele se Serenou, Alexisem a jejich roztomilou pětiletou dcerkou Olympií se dozvěděli odpověď na onu stěžejní otázku originálně – objevila se přímo na noční obloze!

Nejdřív se pomocí dronu a ohňostroje na nebi objevil nápis ‚Je to...‘ a až po několika nekonečných sekundách se objevilo GIRL!, po čemž následovalo bujaré veselí. Je tak jasné, že Olympia se dočká sestřičky a Alex bude mít doma pořádnou dámskou přesilu.

A my moc gratulujeme sympatické rodince a přejeme, ať jsou ta dobrodružství stejně krásná a úspěšná jako Serenina sportovní kariéra!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám