Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna umí skvěle zpívat, druhá hrát tenis. Jedno teď ale mají společné. Rihanna (36) i Serena Williams (42) čekají svého druhého potomka a nebojí se dát světu na odiv svá vzdouvající se těhotenská bříška. Je vidět, že potomky přivítají na svět už brzy.

Rihanna svým druhým těhotenstvím všechny pořádně překvapila. Její první syn, kterého má se zpěvákem ASAP Rockym, se totiž narodil teprve loni v květnu. Během jejího představení v poločase Super Bowlu letos v únoru ale vyšlo najevo, že chlapeček jménem RZA Athelston Mayers rozhodně nezůstane jedináčkem. Od té doby se zpěvačka svým pupíkem pyšní a kamkoliv přijde, hrdě ho ukazuje. Nafotila už dokonce i několik foto sérií, aby měla na své druhé těhotenství památku.

Naposledy ji fotografové spatřili v Beverly Hills, kam si vyšla na večeři se svým partnerem. Na sobě měla crop top a široké kalhoty, které musela mít kvůli objemnému břichu rozepnuté. Zatím se neví, kdy přesně má Rihanna termín porodu, poslední záběry ale nasvědčují tomu, že se potomek možná může podívat na svět už každým dnem.

V pokročilém stádiu těhotenství je i tenisová královna Serena Williams. Také ona svůj „jiný stav“ odtajnila ve společnosti, konkrétně v květnu na charitativním plese. „Jsme tak nadšeni, že nás tři Anna Wintour pozvala na Met Gala,“ připsala tehdy k fotkám, které sdílela na sociální síti. Doma už vychovává pětiletou dcerku Olympii. Teď své bříško předvedla na svém kanálu během cvičení, kterým chce inspirovat ostatní budoucí maminky ke sportu během těhotenství. Ani Serena neprozradila, kdy přesně bude rodit, její manžel Alexis Ohanian ale v jednom z televizních rozhovorů promluvil alespoň o tom, že i druhé dítě bude podle něj určitě holčička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám