Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní svátek zamilovaných Iva Pazderková (44)podle všeho netrávila sama. Už před pár měsíci si na sociální síti smazala snímky s tureckým přítelem a na podzim se svěřila, že cestu za svou láskou, která rok trvala na dálku, neplánuje. V jejím životě je nyní zřejmě někdo nový.

O vztahu a mužích se od té doby herečka příliš bavit nechtěla. Vypadá to, že tajemný muž, kterým se nyní pochlubila, vše změnil. Na odvážných valentýnských fotkách v prádle, které herečka sdílela, totiž není sama. Smyslný černobílý snímek, na kterém je polonahá Iva v objetí s neznámým, okomentovala pouze srdíčkem.

Jak to tak vypadá, Pazderková prožívá zamilované období a novým vztahem už se chce i chlubit. „Nádherná fotka, drahá moje. Jsem šťastná s vámi. Moc pozdravuj,“ napsala jí ke snímku kolegyně, herečka Martina Randová, se kterou Iva hraje v jednom představení.

„Lásky,“ připsala ke snímku Eva Decastelo. Zamilovanou fotografii Pazderkové srdíčky okomentovala i Dagmar Havlová. Intimní fotky herečky jsou tak dost možná první skládačkou a Iva se brzy i pochlubí tím, kdo je tajemný muž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám