Hlavní obsah
Článek

Ženy pláčou, muži uznale pokyvují. Jason Momoa (44) je zadaný s krásnou herečkou. Už pár dní po zveřejnění informace o vztahu na sítích ho fanoušci zachytili, jak líbá přítelkyni Adrii Arjonu (32) v baru. Pár vypadá vedle sebe velmi jistě, spokojeně a přirozeně. Na následné procházce Nashvillem se drželi za ruce a užívali si vzájemné společnosti.

Nedávno odtajněný pár spatřili před pár dny v noci ve městě Nashville, když se zastavili občerstvit v podniku jménem Robert's Western World. Po vystoupení Jasonovy kapely ÖOF TATATÁ, které probíhalo nedaleko, jim zřejmě vyhládlo, a tak se jako normální smrtelníci vydali sehnat něco k půlnoční svačince.

To, že je ve vážném vztahu, potvrdil Momoa už během květnového vystoupení na britském Comic Conu. Naznačil tam také, že detaily brzy odtajní. Ženami obdivovaný představitel Aquamana se tedy pár dní nato na Instagramu oficiálně pochlubil svou přítelkyní. Na fotografiích z výletu do Japonska Adriu zezadu objímá, zatímco se oba usmívají směrem k fotografovi.

Momoa, který papírově dořešil manželství s herečkou Lisou Bonet teprve letos v lednu, se se ženou natrvalo rozešel ale už začátkem roku 2022. S Lisou mají šestnáctiletou dceru Lolu a patnáctiletého syna Nakoa-Wolfa. Po rozchodu s manželkou sice randil s herečkou Eizou Gonzálezovou (Problém tří těles), ale vztah jim nevydržel déle než pár měsíců.

Adria Arjona, dcera známého muzikanta Ricarda Arjona, která začíná být vidět ve větších a větších rolích, se brzy objeví například i v thrilleru Tiché znamení (Blink Twice). Tam se představí po boku hvězd, jako jsou Channing Tatum nebo Christian Slater, a ukáže tam své tělo v bikinách. V minulosti svůj herecký talent předvedla také ve Star Wars seriálu Andor nebo ve fantasy sérii Smaragdové město. S Jasonem si společně zahráli ve filmu Sweet Girl, akčním thrilleru z roku 2021.

Další články

Načítám