Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do víru velkoměsta vzal ve čtvrtek večer herec Jason Momoa (44) své dvě děti, které si tak mohly se slavným tatínkem užít premiéru dokumentárního snímku Common Ground za přítomnosti několika dalších hollywoodských hvězd. Šestnáctiletá Lola a její o rok mladší bratr Nakoa-Wolf dokonce s některými zapózovali před fotografy na tentokrát zeleném koberci.

Představitel Aquamana vyrazil na akci, která se konala v divadle Samuela Goldwyna, ležérně oděn do žlutého kardiganu a béžových kalhot, k nimž ladil i obuv a tričko. Podobné odstíny volila i jeho dcera na svém elegantním outfitu. Nakoa-Wolf dal přednost sportovnějšímu stylu a kombinaci černé s bílou.

Lola i její bratr se zdáli být v záři reflektorů jako doma a i focení společně s hercem Ianem Somerhalderem a jeho manželkou Nikki Reed si užívali.

Obě děti herec počal během manželství s o dvanáct let starší hereckou kolegyní Lisou Bonet, s níž se nedávno po dvou letech od podání žádosti oficiálně rozvedl. Podle informací v dokumentech byli ovšem odloučení již od roku 2020. Exmanželé se dohodli na střídavé péči a také na tom, že si nebudou vzájemně vyplácet výživné na děti. O výdaje se budou dělit rovným dílem.

S tatínkem mají obě děti očividně skvělé vztahy. Ty Momou ovšem pojí i s jeho nevlastní dcerou Zoë Kravitz (35), kterou počala Lisa Bonet během svého prvního manželství se zpěvákem Lennym Kravitzem (59). Ostatně i s ním si hvězda Hry o trůny či kdysi i Pobřežní hlídky velmi dobře rozumí. V rodině tak nejspíš i nyní panují vřelé vztahy a rozvod Jasona a Lisy na tom nic nezměnil.

Reklama

Další články

Načítám