Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulé pondělí nečekaně zemřel fotograf Petr Mráček, který fotil řadu známých tváří. Byl mimo jiné i dvorním fotografem Simony Stašové (69), Petra Kotvalda anebo Lucie Vondráčkové (44), pro kterou se stal i rodinným přítelem.

Lucka se svými syny a partnerem Zdeňkem Polívkou byli také jedněmi z posledních, kteří s Petrem Mráčkem trávili čas. Na druhou adventní neděli u něj doma pekli odpoledne cukroví. Druhý den už se fotograf neprobudil. Přítel ho našel mrtvého v posteli, podlehl s největší pravděpodobností embolii.

V pondělí se s Mráčkem přišli do obřadní síně na pražské Olšany rozloučit přátelé z profese i šoubyznysu. Po domluvě s rodinou budou jeho ostatky uloženy v rodinném hrobě v Prostějově.

S Mráčkem se přišla rozloučit Lucie Vondráčková s partnerem Zdeňkem Polívkou a další známé tváře. Nechyběli Václav Upír Krejčí, Eva Čížkovská, Zdeněk Troška, Karel Voříšek, Denisa Grossová s dcerami, Eva Hrušková, Zdeněk Barták a mnoho dalších přátel, kteří měli k oblíbenému fotografovi blízko. Simona Stašová se z pohřbu omluvila, protože je stále nemocná a dobírá antibiotika.

Reklama

Další články

Načítám