Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko zasáhla další smutná zpráva. Zemřel fotograf a manažer českých celebrit Petr Mráček. Poslední dny mu nebylo dobře, zpráva o jeho smrti je ale velmi nečekaná.

Posledních pár týdnů bylo pro Petra nejkrušnějších. Zhoršovalo se mu zdraví a špatně se mu dýchalo. Nakonec zemřel ve spánku a ráno ho v posteli našel jeho partner. „Byl to výborný kamarád a je ho obrovská škoda, to je všechno, co teď mohu říct,“ řekl Super.cz režisér Zdeněk Troška (70).

Velmi se mu přitížilo, když mu nedávno zemřela jeho blízká přítelkyně. „Před pár týdny zemřela náhle jeho velká kamarádka Hanička Svěráková Jandáková, která třeba s námi dělala na Babovřeskách Zdeňka Trošky. Velmi to Petra vzalo a od té doby byl přešlý. Psali jsme si ještě včera, jak mu je. Pár dnů a týdnů mu nebylo dobře. Viróza, špatně dýchal. Říkal jsem mu, ať jde k doktorovi. Je mi to moc líto. Ať má jeho duše klid. Byl to fajn chlap!“ řekl jeho kamarád z branže René Kekely.

Petr Mráček také dlouhá léta spolupracoval s Lucií Vondráčkovou (44) nebo s muzikálovou zpěvačkou a herečkou Natálií Grossovou (21).

„Potkali jsme se před třemi týdny na křtu. Šílený,“ nechala se slyšet herečka Regina Řandová (56). „Péťo, nevěřím,“ smutní herečka Kateřina Macháčková. Petr Mráček také úzce spolupracoval s herečkou Simonou Stašovou (69) nebo zpěvákem Petrem Kotvaldem.

Reklama

Další články

Načítám