Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anička Slováčková (28) se z dovolené v Chorvatsku vrátila odpočatá a plná elánu. Oblíbená zpěvačka a herečka se teď zpětně pochlubila snímkem v bikinách, který její fanoušky značně potěšil.

Nechyběly vzpomínky na „chorvatské obžerství“, hezké chvilky s pejskem i parádní snídaně u moře. Anička strávila v Chorvatsku pět dní a na dovolené s přáteli nechyběl ani její přítel, jehož totožnost tají.

Nechce totiž nic zakřiknout, protože pokaždé, když se přítelem pochlubila, následoval brzy rozchod. „Vždycky to tím zakřiknu. Zatím ho tedy mám, ale opravdu, když jsem to někde řekla, byl do měsíce zákonitě konec. Nazdar, šlus, kopačky,“ svěřila nedávno Super.cz Anička, jež brzy frnkne na další dovolenou.

S tátou Felixem Slováčkem odletí do Egypta. Co se týče pracovních aktivit, pilně připravuje také novou desku. „Jmenuje se Osudová, vychází 8. září a 4. října ji budeme křtít v Lucerna Music Baru. Je vlastně celkově dost odlišná od té první desky. Není to žádná slaďárna, ale řekla bych, že je to dospělejší cédéčko,“ prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám