Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jindy velmi pracovně vytížená topmodelka Kendall Jenner (28) se pro tentokrát rozhodla trochu zvolnit a užít si také trochu zábavy. Jen co se vrátila z pobytu v zasněženém Aspenu, odjela si prohřát kosti do Karibiku, odkud se svými fanoušky sdílela i několik velice svůdných fotek v bikinách.

Jenner zase jednou dokázala, že není nejlépe placenou modelkou posledních let jen tak nadarmo. Brunetka se nechala nafotit v miniaturních bikinách na pár šňůrek při západu slunce. Kendall si očividně nemohla přát lepší terapii po nedávném rozchodu s raperem Bad Bunnym.

Před třemi týdny jí dělala v Aspenu společnost její nejlepší kamarádka Hailey Bieber i s jejím manželem Justinem s ještě jiným slavným párem - herečkou Ninou Dobrev a jedním z nejznámějších snowboardistů Shaunem Whitem, kteří spolu randí tři roky. Na Barbados odjela slavit příchod nového roku opět s Hailey a Justinem. Překvapivé ovšem je, že na ostrově, který je rodištěm zpěvačky Rihanny, nechyběl kromě několika dalších přátel ani Bad Bunny.

Podle zdrojů TMZ ale s Kendall nejsou oficiálně zase spolu, ale zůstali přáteli. Rozešli se v prosinci po bezmála roce randění. Podle dřívějších informací do vztahu šli oba už tehdy s vědomím, že to nejspíš nebude napořád, ale trávit společně čas je bavilo a fungovala mezi nimi chemie. Podle modelčiných přátel není vyloučeno, že by mezi nimi ještě něco nemohlo vzniknout, ale zřejmě by šlo spíš o flirt a zábavu.

Reklama

Další články

Načítám