Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kendall Jenner (28) a Bad Bunny (29) již netvoří pár. Nejvýdělečnější modelka posledních let a portorický zpěvák se po deseti měsících rozešli. Kendall si již odjela léčit zlomené srdce do Aspenu v Coloradu, kde je obklopena řadou svých nejbližších přátel.

Členka nejslavnějšího sesterského klanu Kardashian-Jenner odjela do Aspenu na lyžovačku, a aby se s rozchodem lépe vypořádala, dělá jí na místě společnost její dobrá kamarádka Hailey Bieber, která s sebou vzala i manžela Justina Biebera. Přítomní jsou i Nina Dobrev a Shaun White.

„Kendall a Bad Bunny se v poslední době soustředili každý na své věci a začalo se to mezi nimi sypat. Oba do toho šli s tím, že to pravděpodobně nebude vztah navždy a byli s tím srozumění od začátku,“ řekl zdroj z jejich okolí pro Entertainment Tonight.

Jenner tak tráví čas s přáteli na svazích a večer si dopřávají večeře v některé z místních luxusních restaurací jako například Catch Steakhouse.

Modelka má za sebou už řadu vztahů, před Bad Bunnym tvořila pár s basketbalistou Devinem Bookerem, ale randila rovněž s Anwarem Hadidem, ASAP Rockym, Nickem Jonasem, Lewisem Hamiltonem, Harrym Stylesem a v roce 2015 dokonce i s Justinem Bieberem, jenž jí nyní společně s Hailey pomáhá přenést se přes poslední rozpad vztahu.

Reklama

Další články

Načítám