Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podraz na Jiřího Bartošku (77), Kryštofa Hádka (42), Jiřího Langmajera (57) a další známé herce. Tak se dá mluvit o dalším kousku Kazmy Kazmitche neboli Kamila Bartoška (38). Všichni na karlovarském filmovém festivalu byli v šoku, když po pozvání na tiskovou konferenci k filmu Tajný zákop ozdobenému těmito hvězdnými jmény místo nich dorazil mystifikátor Kazma neboli Kamil Bartošek. Ten tiskovou konferenci pojal jako reklamu na svůj vlastní film, který přichází do kin 17. srpna. Zmínění herci v něm opravdu účinkují, ale do této chvíle o tom neměli ani ponětí.

„Byli osloveni zahraniční produkcí na jednodenní natáčení válečného filmu,“ prozradil Kazma na tiskové konferenci s tím, že herce oblékli do nacistických uniforem. Super.cz zajímalo, zda účinkující dostali i honorář odpovídající zahraniční produkci. „Samozřejmě, nikdo by ani nepředpokládal, že bych si je mohl oslovit a zaplatit já sám,“ řekl Kazma. A je připravený i na případný finanční postih, kdyby se herci ozvali, že byli podvedeni nebo uvedeni v omyl? „To záleží i na návštěvnosti v kinech,“ dodal Kazma.

O vyjádření jsme požádali tiskovou mluvčí festivalu. „Byla to akce distributora filmu, více se k tomu nebudeme oficiálně vyjadřovat,“ uvedla Uljana Donátová.

Reklama

Další články

Načítám