Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těsně před zahájením filmového festivalu v Karlových Varech se nevědělo, zda se ho bude moci zúčastnit jeho prezident Jiří Bartoška (77), který byl v posledních týdnech hospitalizován v pražské motolské nemocnici.

A to kvůli údajným komplikacím spojeným s virózou. Dokonce se nezúčastnil ani tiskové konference, na které se oznamovaly hvězdy letošního ročníku.

„Věříme, že to bude dobré, hlavně aby se co nejdřív uzdravil. Jestli to bude na začátek festivalu, v půlce nebo na konci, uvidíme podle situace,“ řekl pro Super.cz minulý týden výkonný ředitel festivalu Kryštof Mucha.

Jiří Bartoška nakonec do Karlových Varů přece jen dorazil. Nenechal si ujít ani vyhlášený miliardářský UniCredit večírek, kde se prošel po červeném koberci a na první pohled působil uvolněně a ve skvělé náladě.

Doprovod mu nedělal nikdo jiný než jeho šarmantní manželka Andrea Bartošková, se kterou rozdávali úsměvy na všechny strany.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám